Villa’s in Spanje bieden alternatief voor duur Nederland

Als Deventernaar kies je er natuurlijk het liefst voor om in je eigen stad te blijven wonen. Gezien de huidige prijzen voor woningen wordt het voor veel mensen echter steeds lastiger om dat voor elkaar te krijgen. Misschien is dat het dan niet eens zo onverstandig om eens over de grens te gaan kijken.

De huidige woningmarkt zorgt voor veel stress bij mensen. Niet iedereen kan meer aan een goed betaalbaar huis komen, waardoor de jongere generatie zich steeds meer zorgen maakt over de toekomst. In het buitenland zijn er echter wél voldoende alternatieven. Ook voor iemand die al zijn hele leven in Deventer woont en geniet van de stad, kan zo’n ingrijpende keuze het leven mooier maken.

Woningmarkt Nederland

Zeker nu de prijzen in Nederland enorm zijn gaan stijgen. Voor starters is het bijna onmogelijk om op een normale manier aan een betaalbare woning te komen. Ook ouderen kunnen misschien niet meer zo’n mooi huis krijgen dan ze in eerste instantie in gedachten hadden. In het buitenland blijft dit wél een optie!

Betaalbare villa’s

Bij PinoAzul Residencial kan je namelijk een betaalbare villa in Spanje kopen. Deze villa’s hebben in principe alles te bieden wat je nodig hebt, aangezien ze in zeer moderne staat verkeren. Zie jij het al zitten om Deventer en omgeving in te ruilen voor een vaste woonplaats met een prachtig uitzicht op de Middellandse zee?

villas in spanje
Villas met uitzicht op de Middellandse Zee. Wie wil dat nou niet?

Ruim aanbod

PinoAzul Residencial heeft een ruim aanbod ter beschikking. Er zijn verschillende villa’s, voor allemaal verschillende prijzen, te koop. Daardoor kan je het bij deze organisatie ook nog eens perfect afstemmen op je eigen wensen en mogelijkheden. Ideaal toch?

Costa Blanca

Wanneer je kiest voor een villa van PinoAzul ruil je de prachtige IJsselkade in voor een avontuur op de boulevard aan de Middellandse zee. Deze villa’s liggen namelijk op een prachtige locatie aan de Costa Blanca, waar je niet gek wordt van de toeristen, maar ook kan genieten van de rust. Ligt jouw toekomst in Spanje?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *