3D ontwerpen van badkamer en keuken met Adobe

Veel mensen willen tegenwoordig hun woning verbouwen nu door de prijsstijgingen een huis kopen voor velen niet is weggelegd. 

Voor een goede verbouwing is een bouwtekening nodig, maar veel mensen kunnen zich met zo’n ‘platte’ tekening niet goed voorstellen hoe het er later uitziet. Als oplossing is er dan Adobe Dimension!

Levensechte woonideeën met een 3D ontwerp

In Adobe Dimension of Adobe Fuse kun je een 3D ontwerp maken van je keuken, badkamer of woonkamer. Zodra je van 2D naar 3D gaat, worden je ideeën worden pas écht beeldend gemaakt. Tot nu toe was 3D ontwerpen nog vooral het domein van architectenbureaus of hoveniersbedrijven, maar ook voor jou ligt dit binnen handbereik!

Reken hierbij op resultaten in de stijl van ‘De Perfecte Verbouwing’ op RTL4, dat sinds januari op de buis is. In dit programma koppelen ze het ontwerp in Adobe aan virtual reality: met behulp van een VR-bril zie je dan levensecht wat er allemaal kan op een moment dat er nog geen spijker in de muur zit. Ook VR-brillen zijn tegenwoordig gewoon betaalbaar geworden. 

Volg een korte training voor een snel resultaat

Wie 3D ontwerpen wil maken om de inrichting van badkamer, keuken of andere vertrekken te veranderen moet wel een beetje computerhandig zijn, of een kortdurende goede training volgen om ook driedimensionaal te kunnen ontwerpen. 

DWM Trainingen geeft trainingen die jou helpen om in korte tijd een hoog niveau te bereiken. In twee dagen tijd leer je alles wat je moet weten. Dit voorkomt dat je veel tijd kwijt bent aan het internet afstruinen naar antwoorden, of zelf een kostbare 3D-ontwerper moet inhuren. 

Adobe traingen in heel Nederland

DWF heeft locaties in Brabant (Breda en Veldhoven), maar geeft in heel Nederland ook inhouse trainingen bij jou op de werkvloer. Ga direct naar bijvoorbeeld hun Photoshop cursus of één van de vele andere Adobe trainingen.

Of neem contact op om een training op maat aan te vragen.

Foto door Sebastian Voortman via Pexels

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *