Bijzondere kerstkaart van Miqa Makelt

Als we het goed hebben, was Miqa Makelt uit Deventer de eerste makelaardij die QR-codes op de verkoopborden plaatste. Nu hebben ze huis-aan-huis een bijzondere kerstkaart bezorgd.

Alle (7?) medewerkers van Miqa Makelt die momenteel (december 2020) ook op hun website staan, staan ook op de kaart. Een mooi Photoshop-klusje want het zijn exact dezelfde foto’s, alleen soms gespiegeld en met andere borden in hun handen. Zo staat er bijvoorbeeld in plaats van ‘Aangekocht’ nu ‘Christmas’ op een bord van een van de medewerksters.

De foto op miqa.nl die werd bewerkt tot kerstkaart.

Miqa Makelt uit Deventer

Nu is het meest bijzondere dat de Miqa, die zich toch meestal met huizen kopen en verkopen bezighoudt, de kerstkaart huis-aan-huis heeft (laten?) bezorgen. Enige minpuntje is dat ze even hebben vergeten naar de stickers op de brievenbussen te kijken…

Want ook de huizen met een Ja/Nee-sticker, wat betekent geen ongeadresseerde reclame alsjeblieft, kregen de kaart in de bus.

Maar met de kerstgedachte in het hoofd, is ze dat vergeven.

Woningruil bij MIQA

Nu zijn ze bij Miqa toch al druk bezig met vernieuwingen en kijken hoe ze hun klanten het beste kunnen bedienen. In de huidige overspannen woningmarkt, hebben ze daarom het concept van woningruil bedacht.

Het is volgens hen een manier om de huizenmarkt open te breken.

Miqa Makelaardij Deventer

  • opgericht: november 2009
  • Holterweg 63
  • 7429 AE Deventer
  • tel: 0570 65 95 95
  • website: miqa.nl
  • eigenaar: Tom Oosterhuis

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *